Hän sanoi elämä on lyhyt, eikä hän ollut vielä löytänyt sitä mitä hän on etsinyt

Time got wings. I do not. Aika on todellakin lentänyt kuin siivillä, eikä blogin päivittämiselle ole löytynyt aikaa tai inspiraatiota. Ja tällä kertaa en edes kauheasti huijaa kun sanon ettei ole ollut aikaa, sillä sitä ei todellakaan ole ollut. Marraskuu oli kalenterin osalta ihan täynnä ja sama meno jatkuu vielä jouluaattoon asti. Sen jälkeen onneksi helpottaa. Or so I hope, the reality may be quite different.

Meille ei ole viime blogipäivityksen jälkeen tapahtunut mitään mullistavaa, joten päätän pikakelata marraskuun ja joulukuun alun laadukkaiden (or not :D) kännykkäkuvien muodossa läpi. Enjoy the journey!

Viime kuukausina…

img_091

Oon juonut kahvia kiitettävästi. Joka aamu. Litratolkulla.

img_101

Ollaan lenkkeilty. Lumesta ei ollut marraskuussa tietoakaan.

img_092

Oon muistanut välillä myös opiskella (hahah huomatkaa kuvassa on kahvimuki).
Alpakkafarmista tuli niin loistava, että se meni näytöstäkin läpi hyvällä numerolla, jee!

img_094Dana odottaa treeneihin lähtöä.

Ollaan treenattu ahkerasti. No okei, ollaan treenattu.

img_093

Välillä oon rentoutunut myös kotona. Tossut, kynttilöitä, viiniä ja herkkuja, what could be better?

img_095

Tehtiin kauppareissu Turkuun. Ihan vaan koska teki mieli Kapteeni Tofun puikkoja Vegekaupasta.
Kai sitä voisi lauantain huonomminkin viettää? :D

img_096

Oon nauttinut herkullisista puuroaamiaisista (ja kahvista)…

img_103

… ja tofukiusauksesta…

img_104

… ja spagetista soijarouhekastikkeen ja -pyöryköiden kanssa…

img_102

… ja mokkapaloista!

img_097

Seurattiin tokon PM-kisoja. Danakin seurasi niitä tiivisti ja opiskeli EVL-liikkeitä. :D
PS. Kuvassa taas kahvimuki. :D

img_098Etsi kuvasta belgi.

img_099Etsi kuvasta sheltti.

Ollaan leikitty piilosta. :D

img_108

Kiia on söpöstellyt

img_109

… ja riehunut. :D

img_100

Oon ehtinyt aina välillä käymään myös tallilla hevosterapioimassa itseäni.

img_090Iso kasa pieniä belgipalloja ♥

20.11.2014 Tidi pyöräytti maailmaan viisi ihanaa pientä belgianpaimenkoiran alkua, ja nyt nuo pienet marsuvauvat täyttivät jo vuoden! ♥  Pääsin näkemään yhtä Tidin pennuista, Elistä (Turkkiruhtinaan Elämän Eliksiiri), joulukuun alussa Voittaja-näyttelyissä. Eliksellä oli aivan samanlainen hassu naama ja tollo katse kuin Tidilläkin! ♥

img_107

Viimeisen työharjoittelupäivän iloinen yllätys. :)

img_105

img_106

Ollaan myös muistettu rentoutua ja nukkua päikkäreitä!

Semmoista. Suurimman osan ajastani on vienyt työharjoitteluni lypsytilalla. Herätyskello on soinut joka aamu klo. 04.15 ja työpäivät on vähintään sellaisia kahdeksan tunnin mittaisia, usein ne ovat vähän siitä vielä venähtäneetkin. Unihiekkaa saa aamuisin kaivella silmistä ja päikkäreitä on tullut nukuttua ihan liikaa. Kivaa on silti ollut, paljon uutta olen oppinut ja paikka missä olen on mahtava! Ihania ihmisiä ja eläimiä. :)

Yksi iltapäivä ilmoitin Danan hetken mielijohteesta lyhyelle agilitykurssille. Dande oli hallissa ihan kiltisti siihen asti kunnes tajusi, että radalla oleva koira tekee agsaa! Siitähän se riemu repesi ja sen jälkeen D kävi kuumana kaikkiin, niin ihmisiin kuin koiriin ja räyhäsi radalle minkä kerkesi. Moottoria sillä ainakin on (ihan liikaa jo tässä vaiheessa jos minulta kysytään). Omalla suoritusvuorollaan se kyllä oli ihan kiltisti eikä kertaakaan karannut radalta pois (sen sijaan se kyllä karkasi useamman kerran kouluttajan luokse koska kouluttajalla oli hänen nakit). Mutkaputkien kanssa oli taas ongelmaa, mutta muuten se meni kyllä todella kivasti ja tykkään Deen vauhdista. Dande tykittää täysillä. ♥

Nyt aion keskittyä joulukorttien kirjoittamiseen, viimeisten lahjaostosten tekemiseen ja viimeiseen työharjoitteluviikkooni. Sen jälkeen on vielä muutama työpäivä ennen joululomaa, seuraavan kerran töihin vasta tammikuun puolella, jee! Huomenna meille tulee joulukuusi (meillä ei ole kahteen vuoteen sellaista ollut), jännä nähdä miten Dana siihen suhtautuu, ja malttaako se jättää kuusen alle piilotettavat paketit rauhaan. ;)

Kategoria(t): Kerro se kuvin, Tarina jatkuu, Throwback thursday, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *