Kun parvet lentää etelään, niiden lentoa mä hiljaa, katselemaan jään

img_083

Astun ovesta ulos kirpeän raikkaaseen syysilmaan. Aurinko pilkistelee pilvien takaa, tuuli heittelee keltaisen eri sävyissä loistavia lehtiä pihalla. Metsässä lehdet rapisevat kenkieni alla, ja päätän tehdä tänä aamuna tavallista pidemmän aamulenkin koirien kanssa. Ihan vain siksi koska on niin ihana ilma.

Syksyssä on jotain sellaista taikaa, jota en osaa selittää. Tai voitteko kuvitella parempaa tapaa viettää pimenevää syysiltaa, kuin käpertyä teekupin kanssa viltin sisälle, sytyttää kynttilöitä palamaan ja avata kesken jäänyt hyvä kirja? Minä en voi.

Maanantai-illat aloitan kuitenkin uuden harrastuksen, joogan, parissa, johon hyvä ystäväni houkutteli minut mukaan. Jo näin parin kerran jälkeen voin sanoa, että tekee aivan uskomattoman hyvää kropalle ja mielelle keskittyä reilun tunnin ajan täydelliseen rentoutumiseen. On ihanaa olla hetken aikaa ajattelematta yhtään mitään. Suosittelen kokeilemaan.

Kategoria(t): Hennin tarina, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Kun parvet lentää etelään, niiden lentoa mä hiljaa, katselemaan jään

 1. Minttu sanoo:

  Syksy on kyllä aivan ihana vuodenaika, varsinkin tämä syksy on ollut ♥
  Ja hei, sun maanantai-illat menee samoissa merkeissä kun mullakin, kun mäkin alotin joogan ja oon niin samaa mieltä sun kanssa tosta että se tekee kyllä ihan uskomattoman hyvää se reilu tunti rentoutua.

  • Henni sanoo:

   Totta ♥ Ja joo, ehkei syksy olisi niin kiva jos kokoajan tulisi taivaan täydeltä vettä :D

   Miten voikin olla että ollaan aloitettu sama harrastus, samana syksynä ja vielä samana viikonpäivänä! :-DDD Nyt voidaan aina maanantaisin päivittää jooga-kuulumisia. :D Mutta joo, mä oon ainakin tykännyt tosi paljon siitä kun siinä ”ei saa” ajatella mitään. :D Tulee jotenkin niin ihanan kevyt olo tunnin jälkeen, kun mielessä ei pyöri ne miljoonat tekemättömät asiat! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *