Kesä jota ei ollutkaan

img_068Tämä olisi varmaan ihan onnistunut kuva muuten ellei siihen olisi jostain ilmestynyt puolikasta sheltinpentua… 

Tai olihan se. Jos niitä viittä hellepäivää mitä tähän mennessä on ollut voi kesäksi sanoa. Ja niistäkin kolmena taisin olla töissä (mikä on sikäli huvittaa etten tehnyt tänä kesänä kuin muutaman hassun työpäivän). Täällä on varmasti niitäkin joiden mielestä kesä on ollut oikein kiva (kuten koirat), mutta mulle kesä on kiva silloin kun mittari on lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä, eikä tarvitse värjötellä villapöksyissä sateenvarjon alla odotellen milloin ”hyi nurmikko on märkää, en varmasti pissaa tänne” -sheltinpentu suostuu tekemään asiansa ulos. Tämä siitäkin huolimatta etten varsinaisesti pidä auringosta, olen sille allerginen, en rusketu ollenkaan ja palan joka kesä +50 kertoimisesta aurinkorasvasta huolimatta. :D

Kesäloma meni yhdessä hujauksessa. Vaikkei me edes tehty oikein mitään. Halusin pitää kalenterin tyhjänä lomapäivien ajan, jotta loma tuntuisi lomalta, mutta en mä tiedä, ehkä se oli vaan toi surkea ilma minkä takia loma tuntui lähinnä pidennetyltä viikonlopulta. Oli se silti loma. Ja pysyin ihan hyvin suunnitelmassani olla ajattelematta (lue: stressaamatta) koulua, näyttöjä, valmistumista, jatko-opiskeluja, töitä, surkeaa rahatilannetta, autoa joka pitäisi (taas) huollattaa, harrastuksia, Danan korvia (:D), ja miljoonaa muuta asiaa. No nyt loma onkin ohi ja voin taas miettiä näitä kaikkia asioita. Apua.

Me vietettiin loman viimeiset päivät mökillä nauttien auringosta joka pilkahteli pilvien takaa, herkullisesta grilliruaasta, ihanista järvimaisemista ja kiireettömästä ilmapiiristä mikä mökillä luonnon keskellä vallitsee. Uitiin, saunottiin, pelailtiin pihapelejä ja korttia, opetettiin Danaa uimaan, käytiin soutelemassa ja oltiin vaan. Täydellinen lopetus lomalle. 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *