The beauty is not in the colours of your face, it’s in the colours of your soul

img_066

Tidi täytti 16.07. viisi vuotta. Olen kirjoittanut Tidistä kerran aikaisemminkin, kolme vuotta sitten syksyllä, vanhan blogimme puolella. Vaikka siitä kirjoituksesta on jo aikaa, Tidin tarina on edennyt vuosilla eteenpäin ja kaikenlaista on ehtinyt niin koiran kuin minunkin elämässä tapahtua, en muuttaisi kirjoituksesta sanaakaan. Tidi on edelleen hassu, iloinen ja onnellinen oma itsensä, joka elää tässä ja nyt ja ottaa ilon irti elämästään aina kun voi. Liitän tuon vanhan kirjoituksen tähän, koska en kolmen vuoden jälkeenkään keksi parempia sanoja kuvaamaan Tidiä.

Onnen saavuttaminen riippuu siitä, kuinka yksinkertaisiksi voimme ilomme tehdä.
-Lin Jutang-

Jos minun pitäisi kuvata Tidiä kolmella sanalla, sanoisin että se on hassu, iloinen ja onnellinen. Tidillä ei ole huonoja päiviä, Tidi ei tiedä mitä viha on ja Tidille jokainen päivä on uusi jännittävä seikkailu. Tidin mielestä paras päivä on sellainen, johon kuuluu paljon vapaana juoksentelua, keppien noutamista järvestä, kilpajuoksua pellolla, uusien polkujen tutkimista metsässä, pallon heittelyä pihalla ja tietysti myös lihapullilla höystetty suuri ruoka-annos. Tidin unelmien matkakohde on oma mökki tai isovanhempien talo maaseudulla, missä riittää tilaa juosta ja temmeltää.

Tidi ei ehkä ole unelmien harrastuskoira koska sen keskittymiskyky on pienempi kuin kärpäsellä, sille riittää häiriötekijäksi maassa olevat kävyt tai tuulen heittelemät lehdet, sille täytyy kaikki asiat opettaa pienissä paloissa rautalanka-versioina, mutta siitä huolimatta aina välillä huomaan olevani hieman kateellinen omalle hassulle belgianpainajaiselleni, joka makaa selällään matolla puoliksi syöty tennispallo suussaan. Tidillä on elämänasenne jonka soisin jokaiselle, se elää aina ja kokoajan tässä ja nyt, täydellisesti tässä hetkessä onnellisena omana hassuna itsenään.

Kategoria(t): Throwback thursday, Tidin tarina. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta kohteessa The beauty is not in the colours of your face, it’s in the colours of your soul

 1. Onnittelut Tidille :) Niinkuin olen ennenkin sanonut, Tidissä ja Nerassa on paljon samanlaisia piirteitä. Ne tulisivat varmasti hyvin juttuun :D

  • Henni sanoo:

   Voi kunpa Nera ja Tidi voisivat joskus tavata, minäkin uskon että heillä olisi varmaan hyvin hauskaa yhdessä! :)

   Tidi kiittää onnitteluista!

 2. Vilma sanoo:

  Sait uuden lukijan blogiisi! :)

  Ps. Miun blogissa olis siulle haastetta!
  http://villimeininki.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html?m=1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *