Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

img_059

Loma on alkanut ja siitä on kohta kulunutkin jo puolet. Päivät eivät ole olleet niin aurinkoisia kuin suunnittelin, ilma ei ole ollut niin lämmintä kuin toivoin, enkä ole ehtinyt käyttämään kesämekkojani niin paljon kuin olisin halunnut. Ollaan silti pysytty jotenkuten suunnitelmassamme välttää kotona rötväämistä, ja ne päivät jotka ollaan vietetty neljän seinän sisällä sohvalla lötköttäen, Gossip Girl -sarja tv:stä pyörien sallittakoon, koska ei lomalla tarvitse koko ajan olla menossa.

Loma aloitettiin reissaamalla Nastolaan saakka ryhmänäyttelyyn, vaikka edellisinä päivinä kävinkin melkoista kamppailua jaksanko vai enkö lähteä sinne. Hyvä että lähdin. Tidi rökitti muut avoimen luokan nartut ollen lopulta AVO ERI1, PN1, SA, SERT & VSP. VSP oli meidän salainen toiveemme, koska en olisi jaksanut millään jäädä ryhmäkehiin. :D Kerrankin meni näyttelyreissu just as we planned, ja päästiin kotiinkin vielä ihan ihmisten aikoihin.

Eilen käytiin kävelemässä pieni lenkki Teijon kansallispuistossa. Otettiin Dana mukaan, koska halusin käydä tutustuttamassa pikku-Deetä veteen ja uimiseen. Uimaan D ei vielä uskaltautunut, mutta kahlasi kyllä vedessä aina sinne saakka kunnes olisi pitänyt irroittaa jalat pohjasta. Siinä vaihdeessa alkoi shelttiä jänskättämään kamalasti ja piti paeta rannalle turvaan. Olen sinänsä ihan iloinen Danan suorituksesta, koska oletukseni oli ettei se menisi ollenkaan veteen. Koska mulla on ollut kolme uimista yli kaiken rakastavaa koiraa tähän mennessä, neljännestäkin on tultava sellainen. :D

Kategoria(t): Danan tarina, Showtime, Tidin tarina, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *