Mä muistan sen kirkkaan päivän, sen kesän ja sen valon häivän

img_058

Kesä on tulossa. Lämpömittari on pitkästä aikaa kivunnut 20 asteen paremmalle puolelle, ja ulkona tarkenee hetkittäin ilman pitkiä kalsareita, pipoa ja lapasia (joita allekirjoittanut käytti viimeksi viime viikonloppuna). Odotan innolla helteitä. Olen ehkä yksi niistä harvoista, jotka oikeasti nauttivat siitä että taivas on pilvetön ja aurinko porottaa. Sellaiset päivät haluaisin viettää mökillä, laiturilla viltin päällä maaten, hyvä kirja nenän edessä, välillä voisi pulahtaa järvessä vilvoittautumassa ja illalla paistaa lettuja. Koirat saisivat juosta vapaina niin paljoin kuin jaksaisivat ja uida polskuttaa minkä kerkeäisivät. Kiia ja Tidi ovat ainakin hirmuisia vesipetoja, Danan suhtautuminen veteen selvinnee vielä tänä kesänä, kunhan saadaan lomat alkuun ja auton nokka käännettyä mökkiä kohti.

Alkukesä on ollut kiireinen. On ollut töitä, ratsastustunteja, Danan pentukurssia, Danan pentuagilitya, juhannus, Salo Horse Show, Salo KR-näyttely, lisää ratsastustunteja ihanien ystävien seurassa, Kiian synttärit, minun synttärit, epätoivoinen yritys selviätä 10 kilometrin juoksuhaasteesta, visiitti Turussa ja vierailuja sukulaisten luona. Vielä olisi edessä 10 tiivistä päivää toimintaa, mutta sitten koittaa se hetki kun voi huokaista, kun kalenterissa on vain tyhjiä sivuja, kun ei ole ennalta tehtyjä suunnitelmia, kun on hetki aikaa vain oikeasti elää ja nauttia ja iloita Suomen kesästä. Silloin alkaa loma. 

Kategoria(t): Tarina jatkuu, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Mä muistan sen kirkkaan päivän, sen kesän ja sen valon häivän

  1. Täällä alkukesä on ollut ihan surkea. Kylmä ja sateinen. Mutta jospa säät vähän lämpenisivät loppukesää kohti… Toivossa on hyvä elää :D
    Teillä on näköjään ollut ihan kiitettävästi aktiviteettia…! Olisi kiva lukea varsinkin Danan pentukursseista, vink vink.

    • Henni sanoo:

      Joo tekemisen puutetta ei ole ollut! :D Onneksi nyt meno vähän rauhoittuu (toivottavasti… :D). Danan pentukurssista ja pentuagilitysta on tulossa juttua, kunhan vaan saisin aikaiseksi… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *