Tunnen aamun, tunnen aamun herkimmän. Lailla haamun tämä tie luo mun elämän

img_012 img_015 img_018

Dana 8 viikkoa. Pitäisi muistaa kirjoittaa nämä postaukset heti, niin saattaisin muistaa mistä pitikään kirjoittaa. :D

Vietin tämän viikon vielä kokonaan kotona, koska mulla ei ollut koulupäiviä eikä työharjoittelukaan ollut vielä alkanut. Voisi kuvitella että olisin saanut tälläisella ”loma”viikolla paljonkin aikaiseksi Deen kanssa, mutta mua vaivasi aivan järkyttävä väsymys ja koko viikko tuntui hujahtavan hetkessä ohitse. Vaatii näköjään näin vanhalta jo vähän totuttelua sopeutua havahtumaan yöllä pentuaitauksen kolinaan, (liian) aikaisiin aamuherätyksiin ja (liian) myöhäisiin nukkumaanmeno aikoihin. :D Vappunakaan ei jaksettu tehdä muuta kuin koomata kotona, huomaa kyllä että alkaa vanhuus kolkutella nurkan takana kun hurjan biletyksen sijasta kotisohva ja simalasi kiinnostivat enemmän.

Dana harjoitteli yksinoloa pienissä pätkissä viikon aikana. Arkipäivinä Tidin aamulenkkien ajan Dee vietti aikaa pentuaitauksessaan, ja viikonloppuna käytiin kahteen otteeseen kaupungilla syömässä, jolloin Dee oli reilut pari tuntia yksinään kotona. Kauppareissujen ajaksi ollaan otettu Tidikin matkaan mukaan, jotta Dana nimenomaan oppisi olemaan aivan yksin kotona. Minusta on tärkeää opettaa jokaiselle koiralle se ihan ypöyksinään oleminen myös, vaikka sellaista tilannetta ei välttämättä eteen tulisikaan, että koira joutuisi aikaa ihan yksin viettämään. Mutta sellainen tilanne voi tulla. Siksi yksinolon harjoitteluun kannattaa panostaa.

PS. Loput Danan 8 viikkoiset kuvat kuvagalleriassa.

Kategoria(t): Danan tarina. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Tunnen aamun, tunnen aamun herkimmän. Lailla haamun tämä tie luo mun elämän

  1. Kati & Gitta sanoo:

    Aah! Mikä pentu täällä on! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *