Sä oot se tyttö joka saa pahankin pojan itkemään

img_032Dana on asunut meillä nyt viikon ja pikku riiviö on kotiutunut kyllä vallan mainiosti. Tidiä Dana kiusaa minkä ehtii, ja Taavi onkin välillä ihan hätää kärsimässä kun jaloissa pomppii tulistunut sheltinpentu. Hyvin nuo kaksi kuitenkin tulevat juttuun ja toimeen keskenään: milloin revitään jotain lelua yhdessä, milloin syödään samaa luuta eri päistä, tai milloin vaan nukutaan kylki kyljessä keittiön lattialla. Kiia suhtautuu pentuun tasan niin kuin odotin, eli suurella inholla. :D Kiiun mielestä pennut on ällöttäviä, ja vielä ällöttävämpää on Kiian mielestä se, että ne pissaavat mihin sattuu. :D

Danan sisäsiisteyskasvatus on alkanut varsin malliikkaasti, lukuunottamatta muutamaa sadepäivää jolloin pentu päätti että ulos en pissaa kun tassut kastuu. :D Muuten hän on kyllä aina tehnyt asiansa ulos, jos häntä on vain jaksanut ulos kiikuttaa. Se onkin sitten eri asia miten ahkerasti olen jaksanut takapihalla juosta. :’D Nimensä D osaa jo yllättävän hyvin, vaikkei juurikaan olla vielä panostettu sen opettelemiseen. Istumista ollaan vähän opeteltu ja se sujuu jo muuten, mutta käskysanaa ei D osaa siihen vielä yhdistää.

Dana on päässyt vierailemaan niin mummuni, kuin Akun isän ja äidin luona. Ihanan reippaasti D on suhtaunut kaikkiin uusiin paikkoihin, ei vierasta ketään yhtään ja mennä töpsöttää innoissaan häntä pystyssä tutkimaan paikkoja. Automatkat ovat sujuneet vähän liiankin hyvin (verrattuna kolmeen edelliseen matkapahoinvoinnista kärsineeseen koiraan), Dana on nukkunut kaikki matkat tyytyväisenä häkissään. Toisaalta automatkailu on asia josta en itse ota ollenkaan stressiä, huolimatta siitä että niin Seri, Kiia kuin Tidikin ovat kaikki kärsineet matkapahoinvoinnista aikansa, olen kuitenkin saanut jokaikisen näistä rakastamaan autoilua tekemättä juuri mitään asian eteen. :D

img_029Pikku riiviö! Olkkarin mattoa on niin kiva repiä! :)

img_030

Lisää Danan ensimmäisen päivän kuvia kuvagalleriassa.

Kategoria(t): Danan tarina, Tarina jatkuu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Sä oot se tyttö joka saa pahankin pojan itkemään

  1. Dana kuulostaisi olevan samanlainen riiviö kuin mitä Noppakin pentuna. Tosin Tidi saa henkisesti valmistautua siihen, että riiviömäinen käyttäytyminen jatkuu aina vaan :P Tai sitten meidän Noppa on vaan unohtanut kasvaa aikuiseksi. Se edelleen kiusaa belgejä päivittäin, mikäs sen parempaa kuin omat mustat lampaat, joita paimentaa :D

    Ihania kuvia!

    • Henni sanoo:

      Kiitos! :) Ja apua, tuota ei parane kertoa Tidille tai se pakkaa laukkunsa ja muuttaa muualle. :D Mä luulen että Dana ajattelee juuri noin noista mustiloista, niin tehokkaasti se niitä jo pompottaa. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *