Elämässä täytyy olla tilaa iloisille asioille, seikkailuille ja yllätyksille

-Muumikalenteri-

img_018”Minne tie vie?” miettii Tidi

Alunperinhän mun piti palauttaa meidän blogi takaisin eloon Tidin pentujen ajaksi, ”pentupäiväkirjaksi”, mutta hupsista vain, Tidin pennut tulivat ja menivät ja pentupäiväkirjan pitäminen jäi vain ajatuksen tasolle. Kuvia pennuista on kuitenkin vino pino vielä julkaisematta, joten niitä varmasti laitan tänne esille, vaikka itse pennut ovat kaikki jo maailmalla ja lähestyvät viiden kuukauden ikää. :)

Vanhoja juttuja en nyt jaksa alkaa muistelemaan, mutta ehkä lyhyt kertaus siitä mitä meille kuuluu nykyään voisi olla paikallaan. ;) Kiia on eläkkeellä aktiivisesta harrastamisesta, mutta mielenvirkistykseksi temppuilee, opettelee rally-tokon liikkeitä ja pitää nuorison kovassa kurissa. ;) Tidi on samanlainen tollo kahjo kuin ennenkin, joka mennä viipottaa pää viidentenä jalkana pitkin metsiä, maita ja mantuja, ja koittaa aina silloin tällöin opetella tokon ja rally-tokon kuvioita huonolla menestyksellä (koska viipottaminen on paljon kivempaa). Henni opiskelee nykyisin eläintenhoitajaksi, haaveilee maailman pelastamisesta ja yrittää lenkeillä olla sotkeutumatta koirien remmeihin.

Otsikkoon vielä viitaten; iloisia ja surullisia asioita, seikkailuja ja yllätyksiä on kaikkia mahtunut meidän viime vuosiin. Nyt on kuitenkin taas uusi vuosi ja uudet kujeet, jatketaan siis siitä, ja katsotaan minne tie vie. ;) Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat lukijat! :)

Kategoria(t): Tarina jatkuu, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta kohteessa Elämässä täytyy olla tilaa iloisille asioille, seikkailuille ja yllätyksille

 1. Ai kiva, te ootte palanneet blogimaailmaan!!! Nyt vaan uutta päivitystä kehiin :) Olisi tosi kiva nähdä Tidin pentujen kuvia ja kuulla niiden kuulumisia. Meillähän Neran pennut täyttävät kesällä jo 2-vuotta… Hurja miten nopeasti aika menee.

  • Henni sanoo:

   Joo, sain vihdoinkin otettua itseäni niskasta kiinni ja palautettua blogin henkiin! :) Katsotaan miten aktiivisesti jaksain bloggailla, mutta yritetään… ;D Tipsun pennuista on ainakin tulossa kuvia ja kuulumisia. ;) Ja apua, ei Neran pennut voi olla jo noin vanhoja! Aika tosiaan saa välillä siivet… :D

 2. Josefiina sanoo:

  Hei! Ja jee, ootte palanneet :)
  Olenkin kaivannut teidän juttuja.

  – Jose

 3. sarianne sanoo:

  Tervetuloa takaisin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *