Penkkiurheiluviikonloppu

IMG_8072_sirpasaariKiia SM-kisoissa Nastolassa(!) 2011. Kuva © Sirpa Saari.

Vietin lähestulkoon koko viime viikonlopun pylly penkissä ja nenä tietokoneen ruudussa kiinni agilityn MM-karsintoja seuraten. Oli kyllä niin kutkuttavan jännittävät kisat ettei mitään rajaa, ja varsinkin makseissa ja medeissä sai jännittää joukkueeseen menijöitä ihan viimeiselle radalle asti! Huikean upeita suorituksia tuli nähtyä ja todella kovan oloiset joukkueet saatiin jokaisesta säkäluokasta kasattua, onnea vaan kaikille! Samaan aikaan tuli myös tokon MM-kisat, itse keskityin täysillä agilityn seuraamiseen, mutta onneksi Minttu seurasi tokoa ja raportoi reaaliaikaisesti tokokehän tuloksia meille! Eipä juuri paremmin olisi sielläkään voinut sujua, kun Suomeen tuli kolmoisvoitto ja joukkuekultaa! Huhhuhheijaa mikä viikonloppu!

Itse ainakin saan kisoja seuraamalla yleensä aikamoisen treeni-/kisakärpäsen pureman, ja niin kävi tälläkin kertaa. Olen tässä kuitenkin reilun kuukauden ajan pyöritellyt ajatusta meidän kisastarttien siirtämisestä ensi vuoteen. Dana olisi ihan viittävaille valmis kisaamaan rallytokossa, ja Nose Workissa olin sen jo kisoihin ilmoittanutkin… Jotenkin vain on useamman kuukauden ajan tuntunut siltä, että kiirehdin taas, ja pakka tulee hajoamaan jossain vaiheessa ihan varmasti. Danan tokoliikkeet on aika nopeasti kokoon kasattuja, ja vaikka se treeneissä työskenteleekin pääsääntöisesti ihan hyvin, niin kyllä siltä/meiltä vielä ruutiniia puuttuu ja sellaista varmuutta tekemiseen. Ja sitä rutiinia ja varmuutta me nyt lähdetään hakemaan, kisata ehditään kyllä myöhemminkin. Tavoitteena olisi siis ainakin tällä hetkellä aloittaa kisaaminen tokossa/rally-tokossa ensi vuoden keväällä. Nose Workin suhteen en ole ihan vielä päättänyt mitä teen, mutta peruin nyt sen kesän kokeen ja harkitsen syksyllä uudestaan.

Agilityssa meidän tavoitteena on treenata syksy aktiivisesti ja suunnata keväällä möllikisoihin. Toki haluaisin ensi vuonna myös päästä ihan virallisestikin jo kisaamaan, mutta katsotaan nyt sitäkin ihan rauhassa. Koira on vielä nuori ja jos pohjatyö on tehty hyvin, niin ei pitäisi olla mitään ongelmia kivuta nopeasti kolmosiin. :)

Tiivistettynä meillä menee siis tämä kesä treenatessa, syksyllä ehkä möllikisoihin jos siltä tuntuu! :)

Kategoria(t): Agility, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *